Bestway nafukovacie lehátko Lounge 43011

Kód: D4375
Neohodnotené
25,80 € –48 %
Bestway nafukovacie lehátko Lounge 43011
25,80 € –48 % 13,35 € 11,13 € bez DPH
Skladom - odosielame ihneď
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Užite si aj Vy letné horúce dni na tejto nafukovačke, ktorá nie je len taká obyčajná? Pýtate sa, prečo? No predsa má operadlo! Vďaka nemu sa môžete pohodlne posadiť a v pokoji si napríklad vypiť obľúbený drink či prečítať knihu. Príjemná farebná kombinácia tohto kresla Vás určite dostane tiež. Bestway 43011 nafukovacie ležadlo Lounge má navyše aj opierku na hlavu, vďaka ktorej Vás už nebude nikdy viac bolieť krk. Vďaka nafukovačke sa navyše lepšie opálite a jednoducho schladíte len skočením do vody pod Vami.

Odpočíva na vode na veľký, plávajúci matrac a dáva veľa radosti. Nafukovacie plavecké kreslo zaručuje nezabudnuteľné chvíle, a to ako pri bazéne, tak na pláži. Je vyrobené z vinylového materiálu odolného proti poškodeniu. Flexibilita navyše absorbuje otrasy a znižuje tak riziko perforácie. Okrem použitia na plávanie možno tiež použiť ako nafukovacie kreslo pre odpočinok na tráve, piesku alebo inom mäkkom povrchu.

Farebné vložky dávajú pozor a umožňujú ľahké umiestnenie matraca. Jednoduché nafúknutie stoličky je možné vďaka ventilom, ktoré zastavujú unikajúci vzduch. Dve samostatné vzduchové komory umožňujú riadne nafúknutie celku, čo zaručuje stabilitu matraca a zvyšuje komfort jej používania. Kreslo má tvarované operadlo, podrúčky a opierky hlavy, ktoré zaručujú stabilnú oporu hlavy a chrbta a ramien a udržujú ich v pohodlnej polohe, ktorá prispieva k odpočinku. Sada tiež obsahuje náplasť, ktorá umožňuje vykonávať opravy, ak je matrac prepichnutá.

  • Maximálne zaťaženie: 90 kg
  • Rozmery pred nahustením (dĺžka / šírka): 165 x 89 cm
  • Rozmery súpravy po nahustení (dĺžka x šírka x výška): 147 x 84 x 58 cm
  • Hrúbka materiálu: 0,22 mm
  • Rozmery balenia (dĺžka / šírka / výška): 29,8 x 5 x 29,2 cm
  • Hmotnosť: 1,32 kg

 

Dodatočné parametre

Kategória: Horúce NOVINKY
Hmotnosť: 1.32 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: