Bestway nafukovacie lehátko pre dve osoby Double Beach 43055

Kód: D4379
Neohodnotené
42,31 € –51 %
Bestway nafukovacie lehátko pre dve osoby Double Beach 43055
42,31 € –51 % 20,55 € 17,13 € bez DPH
Skladom - odosielame ihneď
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Užite si aj Vy letné horúce dni na tejto úžasnej nafukovačke, ktorá sa stane pre Vás najlepším priateľom či už na dovolenke alebo doma v bazéne! Pokiaľ sa pýtate sama seba, prečo ešte nemáte takúto skvelú vec, úplne Vám rozumieme. No odpoveď nevieme. :) Zaujímavé farby a pohodlnosť tejto nafukovačky Vás ale zaručene dostanú. Bestway 43055 Double Beach nafukovacie ležadlo pre 2 osoby Vám navyše zaručí lepšie a rýchlejšie opálenie vo dvojici. Pre vytúžené schladenie pritom stačí len zoskočenie do vody pod Vami. Nafukovačka je vhodná pre väčšie deti aj pre dospelých.

Spoločná dovolenka pri vode na pohodlnom, veľkom matraci zaručuje mnoho nezabudnuteľných chvíľ. Jeho výhody oceníte predovšetkým na pláži, ale tiež dobre funguje pri bazéne. Je vyrobený z vinylového materiálu odolného proti poškodeniu. Flexibilita navyše absorbuje otrasy a znižuje tak riziko perforácie. Okrem jeho použitia pre plávanie, môže byť tiež použitý pre relaxáciu na tráve, piesku alebo inom mäkkom povrchu. Farebný dizajn a zaujímavý tvar dávajú pozor a umožňujú rýchle umiestnenie matraca.

Jednoduché nafúknutie zaisťujú ventily, ktoré zastavujú unikajúci vzduch. Dve samostatné vzduchové komory umožňujú riadne nafúknutie celej konštrukcie a rámová konštrukcia navyše zaručuje stabilitu matraca a zvyšuje pohodlie jej použitia. Matrac má dve rukoväte, ktoré vám nielen uľahčujú vstup, ale tiež zaisťujú bezpečnosť pri hraní na vlnách. Sada tiež obsahuje náplasť, ktorá umožňuje vykonávať opravy, ak je matrac prepichnutý.

  • Rozmery pred nahustením (dĺžka x šírka): 193 x 142 cm
  • Rozmery súpravy po nahustení (dĺžka x šírka x výška): 73 x 133 x 22 cm
  • Hrúbka materiálu: 0,29 mm
  • Rozmery balenia (dĺžka x šírka x výška): 29,8 x 10 x 29,2 cm
  • Hmotnosť: 2,95 kg
  • Maximálne zaťaženie: 180 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Horúce NOVINKY
Hmotnosť: 2.95 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: